Welkom op Casa 36!

Beste lezers!

Voor wie mij nog niet kent (raar, maar het bestaat), stel ik me graag even voor. Ik ben Bert, een jonge (ahum) Brasschatenaar met een liefde voor eten, koken en het Bourgondische leven 👨🏻‍🦱🍳. In het dagelijkse leven run ik een logistiek bedrijf en houd ik er heel wat hobby’s op na: tennissen, mountainbiken, gitaar spelen en natuurlijk… koken! 🎾🚵🏻🎸

Al zo’n 10 jaar experimenteer ik met gerechten voor mijn vrienden en familie. De laatste jaren nodigen vrienden en kennissen mij zelfs uit om voor hun gezelschappen te koken. Mijn kookkunsten vallen blijkbaar in de smaak (ha-ha)! 🤷🏻‍♂️

Toen ik onlangs een artikel las over foodphotography kreeg ik het idee 💡 om mijn recepten, kookinspiraties en creaties te delen op een foodblog, aangezien veel vrienden vaak om mijn “secret ingredients” vragen… (en zo heb ik zelf ook een mooi overzicht van wat ik allemaal in elkaar flans). Chance dat mijn kinderen – 2 knappe twintigers – mij even op weg kunnen helpen om van start te gaan! Terwijl zij sleutelen aan een website deel ik alvast alles hier op Instagram (vergezeld van een gezonde dosis zelfspot, natuurlijk).

Volledige recepten kun je binnenkort terugvinden op casa36.be, wil je mijn creaties toch nu al eens namaken, reageer dan gerust onder een foto. Wil je graag dat ik eens bij jou thuis (coronaproof, natuurlijk) kom koken? Stuur me dan zeker een berichtje.


Cheers!

Bert

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s