Millefeuille van avocado en geroosterde paprika

Een millefeuille is gewoonlijk een nagerecht of een lekker patéke op zondagvoormiddag. Duizend laagjes dunne deeg, vergezeld van witte crème zorgen voor een luchtig effect. Ik gaf aan de klassieke millefeuille mijn eigen draai en maakte er een hartig voorgerecht van!

Deze millefeuille bestaat uit krokantjes van donker roggebrood, tapenade van geroosterde paprika’s, crème van avocado’s, afgewerkt met opgelegde radijsjes, kerstomaatjes, lente-ui en eetbare violetjes.

Wil je dit gerecht bij jou thuis proeven? Boek mij dan als kok op een etentje in jouw living. Coronaproof uiteraard!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s