Zwaardvis salmoriglio à la casa 36

Ingrediënten

  • Het sap van 1 citroen
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 2 moten zwaardvis (mooie stukken)
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1/2 courgette, in brunoise gesneden
  • 1 rood pepertje, zonder zaadlijsten en fijn gesneden
  • Het sap van 1 mandarijn
  • 1/4 bosje fijn gesneden peterselie

Bereidingswijze

Meng alle ingrediënten om een marinade te maken (alles behalve de zwaardvis, dus) en laat het een nachtje in de koelkast trekken. Gril de zwaardvis op de barbecue of in een grillpan. Overgiet de zwaardvis met de marinade net voor het serveren. Dien op met een citroenpartje en werk af met zout en dille.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s